не відкриваються ПН

galtschonok

New member
Реакции
0
Доброго дня! Після обновлення релізу з 291 до 295 при відкритті ПН програма видає помилку "1C:V7 starter program (for SQL) - обнаружена ошибка. Приложение будет закрыто. Приносим извинения за неудобства." і закривається. Як виправити?

допоможіть, ніяк з 292 версії не можу обновити нормально програму. При відкриванні податкових накладних програма вирубається

обновила програму з 292 до 295 релізу. Все працює коректно тільки коли намагаюсь відкрити документ податкова накладна не має значення чи вже створену чи нову хочу створити програма видає помилку "1C:V7 starter program (for SQL) - обнаружена ошибка. Приложение будет закрыто. Приносим извинения за неудобства." і закривається.

відключила, всеодно проблема залишилась

Комп перезавнтажували?

Конфігуратор, Администрирование - Тестирование исправление ИБ.
Ще раз обновлення, подивитьсь, чи нема відмінності у ПН. Можливо "битий" МД.

Последнее редактирование:
А встановлювали 1с штатно? Без костилів на кшталт OrdNoChk?

OrdNoChk не знаю що це таке, 1с встановлений на сервері, працюю через мережу, але й локально проблема та сама...

зара обновлювала просто помінявши мдшний файл

пробую по всякому і зразу з 292 на 295 і з 292 до 293 обновити і проблема завжди одна й та сама

зробила через обєднання конфігурацій і все запрацювало, дякую

Ваша програма втрачає свідомість? :)
Як саме допомогти? Вгадати, як Ви намагаєтесь оновити програму і що відбувається? "Виправити все" силою думки?

Відповіли б відразу - вже б давно все вирішили :(

Назад
Сверху